Praktisk lille kaffemaskine fra Nespresso

Nu introducerer Nespresso sin hidtil mindste kaffemaskine, med det karakteristiske navn Essenza Mini. En lille kaffemaskine, der har fået et moderne design og ikke mindst en fin lille størrelse som gør den nem at have stående på køkkenbordet uden at den tager for meget plads.

Mange kaffemaskiner har en evne til at tage for meget af den sparsomme plads på køkkenbordet, så hvem kunne ikke tænke sig en lille kompakt maskine, som naturligvis stadig laver den gode kaffe og har de samme funktioner som de større maskiner.

Den nye kaffemaskine fylder blot 21 cm i højden og 33 cm i bredden, så dermed passer den ind i mange hjem. Og ikke nok med det, den findes også i 2 forskellige former – nemlig den enkle form med rette linier og så er der en model med skrå sider og får et mere trekantet udseende. Den sidste model fåes i 3 markante farver – nemlig helt hvid, postkasserød og limegrøn.

Så godt nok er kaffemaskinen blevet mindre men den har stadig de kendte funktioner som er kendt fra andre Nespresso-kaffemaskiner. Med den lille maskine får du funktioner som:

  • 2 programmerbare kaffeknapper til tilberedning af Espresso eller Lungo
  • Ultrakompakt størrelse (H x L x B): 204 x 330 x 84 mm eller 205 x 325 x 110 mm
  • Energi sparefunktion efter 3 minutters inaktivitet. Automatisk funktion som slukker maskinen efter 9 minutter.
  • Hurtig opvarmning
  • Ultralet på bare 2,3 kg

Den nye Nespresso Essenza Mini kan du finde i butikkerne fra den 29. marts 2017 til en vejledende udsalgspris på 799 kr.

Andre artikler

Back to top button