Nespresso-maskine til den kræsne kaffedrikker

Danskerne drikker rigtig meget kaffe, og indenfor de sidste par år er der kommet mere fokus på kvaliteten af kaffen og ikke mindst variationer indenfor smage af kaffen. En af de helt store på markedet er firmaet Nespresso som nok mest er blevet kendt for deres kaffemaskiner som bruger de praktiske små kaffekapsler, som gør det så meget nemmere at lave en kop kaffe.

Mon ikke at der i mange danske kaffedrikkende hjem, står en Nespresso-maskine. Måske bare en af de praktiske mindre maskiner eller måske en af de større maskiner som kan lave lidt af hvert for den inkarnerede kaffenørd.

Nu har Nespresso så designet en ny kaffemaskine, med navnet Expert. Denne gang er det ikke en kaffemaskine for dem som lige har brug for en kop kaffe, men derimod en maskine for kaffe-elskeren og den som kan lide at bruge god tid på at lave den perfekte kaffenydelse. Her får du et utal af valgmuligheder for at brygge en kop kaffe tilpasset lige præcis dine præferencer. Fra en skummende cappuccino over en ekstra varm ristretto til en sort americano.

Med den nye Expert-kaffemaskine kan man for eksempel let justere både temperatur og kopstørrelse til sine personlige ønsker. Derudover kan du med Expert blandt andet lave kaffe i 4 serveringsstørrelser – ristretto (25ml), espresso (40ml), lungo (110ml) og den nye americano (25ml kaffe og 125ml varmt vand). Du kan styre vandets temperatur med tre forskellige indstillinger. Dertil har maskinen fået trådløs forbindelse via Bluetooth, så du nu kan bruge Nespresso app’en til at styre din kaffemaskine. Det betyder eksempelvis, at du kan gemme din foretrukne kaffekombination og brygge den direkte fra sofaen. App’en vil blandt andet også give dig besked, når beholderen til brugte kapsler er fuld og trænger til at blive tømt, eller den kan fortælle dig, når det er tid til at bestille nye kapsler. Maskinen slukkes automatisk efter ni minutters inaktivitet for at spare på strømforbruget.

Den nye Expert kaffemaskine fåes blandt andet i farverne Off Black og Anthracite Grey i to versioner: Expert og Expert&Milk, som har en indbygget mælkeskummer.

Prisen for den nye Nespresso Expert vil ligge på en vejledende udsalgspris på DKK 1.999,- for Expert og DKK 2.399,- for Expert&Milk.

Nespresso Expert

Andre artikler

Back to top button