Nespresso lancerer nye varianter i Limited Edition-serien

Fra den 4. september 2017 er det muligt at få fingrene i tre nye, lækre kaffevarianter, der egner sig særligt godt til at afbalancere mælk i kaffen derhjemme. Nespresso lancerer nemlig Limited Edition-serien Barista. De tre eksklusive kaffetyper i serien: Chiaro, Scuro og Corto, er kun tilgængelige i en begrænset periode.

Nespresso lancerer en ny serie af kaffer i et begrænset antal, der er skabt til den entusiastiske hjemme-barista. De tre nye kaffetyper i kollektionen går under navnet Barista. Og det er med god grund. De har hver sin særlige aroma og er skabt til at lave den perfekte kop kaffe med mælk derhjemme.

Inspirationen til at skabe Barista kommer altså fra kunderne selv. Og hvad enten man foretrækker en cremet cappuccino, en fyldig espresso macchiato eller en ekstra intens ristretto, så er det muligt at tilberede alle disse varianter med de tre nye kaffetyper: Chiaro, Scuro og Corto, der har hver sin unikke smagsprofil og balance i forhold til mælkeniveauet i kaffen.

I udviklingen af Barista-serien har Nespressos kaffeeksperter udført adskillige sensoriske tests med inspiration fra baristaernes verden. Resultatet er de tre Limited Edition Barista-kaffetyper med hvert sit præcise ristningsniveau og ideelle maling af kaffebønnerne.

Tips om de tre nye Barista-kaffetyper

Prøv BARISTA Chiaro i en cappuccino
Smagsnoter: Denne kaffe er særligt udviklet til at lave en cappuccino med en blød og afrundet, cremet smag med sprøde kiksenoter.
Intensitet: En mellem til mørkristet blanding på intensitet 5, der får en ekstra blød og rund smag, når den kombineres med mælk.
Nydes bedst: 25 ml espresso toppet med 60 ml mælkeskum.

Prøv BARISTA Scuro i en espresso macchiato
Smagsnoter: Intens, smagfuld og fyldig kaffe, som med fordel afsluttes med et strejf af mælkeskum.
Intensitet: En mellem til mørkristet blanding på intensitet 8, der bevarer sin intense karakter, når den blandes med mælk.
Nydes bedst: 40 ml espresso med to skefulde mælkeskum for at bevare den intense kaffesmag.

Prøv BARISTA Corto som en sort ristretto
Smagsnoter: BARISTA Corto har en ekstra intens smag med en tyk, sirupsagtig tekstur og mørk, marmoreret crema.
Intensitet: En mørkristet blanding med intensitet 11.
Nydes bedst: denne kaffe har en lækker crema, hvilket gør, at du ikke behøver tilføje mælk, selvom du normalt foretrækker mælk i kaffen.

Andre artikler

Back to top button