Vi tester: Omeletform fra Lékué

Italiensk Vin & Mad har testet den nye familie-omeletform fra Lékué. En form som meget hurtigt kan gå hen og blive yndlingsredskabet i køkkenet. Formen gør det nemt og ikke mindst hurtigt at lave en omelet, og variationsmulighederne er lige så store som hvis du lavede omelet’en på normal vis.

Omeletform i brugDet er meget nemt at bruge omeletformen, du skal bare forberede de grøntsager du vil have i omelet’en, damp dem i formen i mikro-ovnen sammen med en klat smør inden de sammepiskede æg hældes i formen. Ind i mikro-ovnen igen og i løbet af 5-6 minutter så er din omelet færdig og klar til servering.

Vi prøvede at lave forskellige varianter af omelet’er, blandt andet kom der kartofler, løg, porrer og asparges i de forskellige omelet’er. Uanset hvilke grøntsager eller fyld, vi kom i omelet’en så var det perfekt resultat hver gang, og det var super nemt. Ikke noget med at stå med en pande og måske få en lettere branket side af omelet’en fordi det er sværere at få en omelet ordentlig gennembagt på en almindelig pande uden at den får en lige lovlig sprød overflade.

En af de klassiske italienske opskrifter er frittata, som er en tynd omelet med blandt andet spinat eller ost som fyld. Frittata betyder også groft oversat – æggekage, og kan indeholde meget forskelligt fyld. Især ingredienser som spinat, zucchini, pancetta, cherry-tomater, ricotta, pesto er meget anvendt i frittata, men der findes et hav af muligheder og det er helt efter smag og behag, og ikke mindst hvad årstidens forrådskammer har at byde på. Frittata spises oftest som en antipasti, det vil sige som en let forret inden en portion pasta eller kødret.

Formen kan indeholde 800 ml, hvilket giver en god stor omelet til to personer til frokost, eller som hovedret til en person. Server eventuelt en salat og brød til, så har du det perfekte måltid.

Omeletformen koster 249 kr. og kan findes i landsdækkende isenkramkæder som Inspiration samt en række specialbutikker landet over. Du kan finde nærmeste forhandler ved at kontakte Hamonoya på info@hamonoya.dk eller på telefon (+45) 45 36 36 13.

Omeletform - Italiensk Vin og Mad

Indlægget er sponsoreret, og er helt Italiensk Vin & Mads egen mening.

Andre artikler

Back to top button