Klassisk carpaccio

Carpaccio con rucola e parmigiano

Den klassiske og helt enkle italienske carpaccio, tilberedt på råt oksekød som skæres i helt tynde og fine skiver. Hurtigt, nemt og smager supergodt.

Klassisk Carpaccio

Forb. tid 10 min
Tilb. tid 1 t
Samlet tid 1 t 10 min
Ret Antipasti
Antal 6 personer

Ingredienser
  

  • 650 gr oksehøjreb
  • 1 stor håndfuld frisk rucola-salat
  • Stor portion Parmesan i flager
  • Olivenolie extra vergine
  • Citronsaft
  • Salt & peber

Sådan gør du
 

  • Puds kødet fint og skær fedtet væk. Læg herefter kødet i en frostpose og kom det i køleskabet i en times tid. Til at skære kødet, skal du bruge en rigtig skarp kniv, for at kunne skære kødet i helt, tynde og fine skiver.
  • Anret skiverne på en tallerken. Stænk med olivenolie og citronsaft efter smag. Fordel rucola og parmesanflager over kødet. Server straks.
Keyword carpaccio, kød
Tried this recipe?Let us know how it was!

Andre artikler

Annonce
Back to top button