Snoede butterdejs-stænger med skinke
Torciglione della stracchino e prosciutto
Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack.
Snode butterdejs-stænger
Ingredienser
- 1 portion butterdej
- 130 gr Stracchino - alm. friskost naturel kan bruges
- 4 skiver Parmaskinke
Sådan gør du
- Pak butterdejen ud, det er lige meget om den er rund eller firkantet. Fordel Stracchino eller friskost i et tyndt lag på hele dejfladen.
- På halvdelen af dejen lægges skinkeskiverne, revet i mindre stykker. Fold den anden halvdel af dejen ind over skinkeskiverne og tryk den let sammen.
- Med en skarp kniv skæres smalle strimler på den korte side af dejen.
- Sno de enkelte dejstrimler, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, osten løber lidt ud under bagningen men det kan ikke undgåes. Lad dem køle af og server friske.