Bagværk

Brød med honning, rosmarin og pecorino

Pane con miele, rosmarino e pecorino

Et lækkert brød med smag af både sødme, salt og krydderi. Velegnet som tilbehør til en portion pasta eller en kødret.

Brød med honning, rosmarin og pecorino

Forb. tid 2 t
Tilb. tid 35 min
Samlet tid 2 t 35 min
Ret Bagværk
Antal 1 brød

Ingredienser
  

  • 500 gr hvedemel
  • 15 gr gær
  • 3 dl vand
  • 1 spsk sukker
  • 60 gr revet Pecorino
  • 30 gr Akaciehonning
  • 7-8 kviste Rosmarin
  • Olivenolie
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Rør gæren ud i det lune vand, og tilsæt hvedemel, 25 gr olie og sukker. Ælt dejen godt sammen og fortsæt med at ælte i ca. 10 minutter.
  • Læg dejen i en skål og skær et kryds i midten, lad dejen stå på et lunt sted og hæve tildækket i 1 time. Tilsæt herefter revet pecorino, hakket rosmarin og honning, og bland godt sammen.
  • Del dejen i 2 portioner som trilles aflange, som holdes sammen i den ene ende og snoes rundt om hinanden, og enderne samles så at brødet danner en cirkel. Brødet kan også formes som et stort rundt brød.
  • Lad brødet hæve tildækket i 30 minutter. Bag herefter brødet i ovnen ved 200 grader i 35 minutter.
Keyword påskebrød, rosmarin

Relaterede indlæg

Back to top button