Fyldte rødløg
Cuore di Tropea al formaggio
Løg og ikke mindst rødløg er ideelle til at blive bagt i ovnen og fyldt med lækkert fyld. En god og fyldig forret, som smager godt med et stykke brød til.
Fyldte rødløg
Ingredienser
- 6 rødløg
- 120 gr Robiola
- 80 gr Mascarpone
- 60 gr Amaretti
- 30 gr revet Parmesan
- 3 æggeblommer
- Dusk bredbladet persille
- Halvt glas hvidvin
- 20 gr smør
- Salt og peber
Sådan gør du
- Pil skallen af løgene, skær bundene af så løgene kan stå af sig selv. Skær toppen af, et godt stykke nede så det bliver et låg.
- Sæt løgene med låg i en pande med lidt vand, smør, salt og peber.Damp løgene i panden i ca. 10 minutter.
- I en skål blandes mascarpone med robiola, en smule salt og peber, 20 gr revet parmesan, spiseske hakket persille, smuldrede amaretti samt æggeblommer.
- Fordel fyldet i de dampede rødløg, drys med den resterende revet parmesan. Sæt løgene i et smurt fad, med lågene ved siden af. Fordel hvidvinen i fadet.
- Løgene bages i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. Ved servering lægges lågene på løgene.