Bagte aubergineruller med melanzane
Involtini di melanzane
En enkel ret som kan spises enten som antipasti eller som et let frokostmåltid om sommeren. Fyldet er baseret på aubergine og mozzarella som giver en frisk og delikat smag til retten.
Retten kan let laves til flere personer, så bruger du bare flere aubergine og skærer så mange skiver som der skal laves ruller.
Bagte aubergineruller med ost
Ingredienser
- 3 auberginer
- 200 gr frisk mozzarella
- 200 gr hakkede flåede tomater
- 2 spsk olivenolie
- 2 kviste frisk timian
- 20 gr Parmesan
- 20 gr Pecorino
- Salt
Sådan gør du
- Rens auberginer og skær 2 af dem i skiver på langs, som grilles på en grillpande. Den sidste aubergine skæres i små tern og steges i olie på en pande, drysset med timian og salt.
- Skær mozzarella i tern, som lægges på de grillede aubergineskiver sammen med stegte auberginetern. Skiverne rulles sammen og lægges med sammenføjningen nedad i et fad med olie i bunden.
- Fordel de hakkede tomater henover, og drys med revet parmesan og pecorino. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter.