Verdens bedste olivenolier kommer til Danmark

Book allerede nu kalenderen til olivenolie messe på Hotel Skt. Petri onsdag d. 4 juni 2014 fra kl. 10.30 – 17.30

Verdens absolut bedste olivenolie-brands kommer til Danmark. Ikke kun for at konkurrere om 1. præmien men også for at samle gæster, fagfolk og firmaer fra hele Skandinavien. Arrangementet er ikke kun tiltænkt for professionelle virksomheder, der ønsker at udvide deres sortiment til deres kunder, men henvender sig i lige så høj grad til forbrugere, der ønsker at vide mere om olivenoliens mange anvendelsesmuligheder og sundhedsmæssige aspekter.

Arrangementet er det allerførste – nogensinde, der afholdes i Skandinavien, og det har naturligvis vakt enorm stor interesse, ikke kun indenfor – men også udenfor branchen. Alle stande og pladser i Hotel Skt. Petris lobby er allerede udsolgte, så det er med god grund at både arrangørerne, konkurrencedeltagerne såvel som pressen, har meget store forventninger til denne messe. Dagen vil byde på mange spændende, inspirerende og lærerige input, og alle gæster vil dagen igennem få mulighed for at smage op mod 100 af verdens bedste olivenolier kombineret med et orgie af gastronomiske canapeér.

Et stort, internationalt panel, bestående af verdens dygtigste olivenolie eksperter – alle doktorer/professorer fra hele verden, er i denne anledning inviteret til København for at udnævne vinderen af denne prestigefyldte prisuddeling.

Olive Oil Market
Olivenolie-markedet vil give dig rig mulighed for en personlig snak med producenterne, du vil få mulighed for at prøvesmage deres olier sammen med gastronomiske canapéer, at skabe vigtige kontakter og udbygge dit netværk – eller måske ligefrem indkøbe nogle af disse olier, der lægger sig i kategorien af ”verdens fineste”!

Olive Oil Expo
Hotel Skt. Petris lobby vil skabe rammerne for en smuk og inspirerende udstilling af verdens fineste og bedste olivenolier. Kom og oplev, se og prøvesmag alle de delikate olier der er indstillet til at konkurrere om CIOOA´s pris.

My Olive Oil Story
Her vil førende olivenolie-producenter få muligheden for at skabe kontakter til gæster og forretningsfolk, de vil få mulighed for at præsentere deres personlige succeshistorie om deres egen olivenolie. Hvor den kommer fra, hvordan den er blevet til, deres forretningsproces, logistik, forretningens udvikling og meget mere. Ved afslutningen af hver præsentationen bliver der serveret særligt udvalgte og delikate canapéer sammen med de pågældende olier.

Olive Oil Pairings
Gæster og forretningsfolk får her mulighed for at smage på verdens bedste olivenolier i raffinerede, gastronomiske kombinationer.

Foredrag og middag med topchef Thomas Rode Andersen på Hotel Skt. Petri onsdag d. 4 juni 2014 k. 18.15:
Danmarks topchef, Thomas Rode, vil stå for en middag på Hotel Skt. Petri, hvor han vil sammensætte en udsøgt 4 retters menu inkl. vinmenu til alle gæster. Middagen indledes med et foredrag, hvor Thomas vil fortælle om hans personlige tilgang og udnyttelse af olivenoliens sundhedsmæssige egenskaber. Vær opmærksom på at der er begrænset antal pladser!

30 top partners & sponsorer er involveret i dette spændende arrangement samt alle ambassadører fra de deltagende lande vil også være tilstede.

Du kan registrere dig til eventen her – http://www.ciooa.com/olive-oil-tasting-petri/

Back to top button