Pizza med kartoffel og rucola

2015-04-21
  • Mængde: 1 pizza
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 25m
  • Samlet tid: 35m

Pizza di patate e rucola

En hvid pizza, det vil sige uden den klassiske tomatsauce men istedet med forskellige oste som giver det hvide look.

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 2 mellemstore kartofler
  • 125 gr frisk mozzarella
  • 50 gr revet ost
  • 125 gr feta
  • Håndfuld rucola-salat

Vejledning

Trin1

Rul dejen tyndt ud til en pizza. Fordel revet ost, frisk mozzarella i små stykker samt smuldret feta.

Trin2

Skyl kartoflerme, og skær dem ud i helt fine og tynde skiver. Fordel kartoffelskiverne udover osten på pizzaen.

Trin3

Bages i ovnen ved 200 grader i 20-25 minutter, til osten er gylden og pizzabunden sprød. Når pizzaen er bagt færdig, fordeles rucola-salat henover.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Comments (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close