Penne med rucola-carbonara

2014-01-09
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 20m

Penne alla rucola-carbonara

Sommertid er tid for frisk rucola, og rucola passer fint til denne variant af den klassiske pasta carbonara – nem og enkel at tilberede.

Ingredienser

  • 350 gr penne rigate
  • 100 ml kaffefløde
  • 50 gr revet parmesan
  • 4 æggeblommer
  • 2 håndfulde rucola-blade
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Skyl rucola og fjern bladstilkene, dup dem tørre i køkkenrulle eller et viskestykke. Snit rucola-bladene i ca. 1 cm brede strimler.

Trin2

Samtidig sættes en gryde vand over til kogning, kom lidt groft salt i det kogende vand og tilsæt pasta'en. Lad pasta'en koge i ca. 10 min. eller ifølge anvisninger på pakningen.

Trin3

Mens pasta'en koger, kommes de 4 æggeblommer op i en stor skål og piskes sammen med den revne parmesan. Tilsæt fløden samt salt og peber.

Trin4

Hæld vandet fra den kogte pasta, lad pastaen blive i gryden men sluk for varmen. Nu blandes de piskede æg hurtigt sammen med pasta og rucola for at undgå at æggemassen bliver til røræg, serveres med det samme

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close