Klassisk carpaccio

2013-09-01
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 60m
  • Samlet tid: 1:10 t

Carpaccio con rucola e parmigiano

Den klassiske og helt enkle italienske carpaccio, tilberedt på råt oksekød som skæres i helt tynde og fine skiver. Hurtigt, nemt og smager supergodt.

Ingredienser

  • 650 gr Oksehøjreb
  • 1 stor håndfuld frisk Rucola-salat
  • Stor portion Parmesan i flager
  • Olivenolie extra vergine
  • Citronsaft
  • Salt & Peber

Vejledning

Trin1

Puds kødet fint og skær fedtet væk. Læg herefter kødet i en frostpose og kom det i køleskabet i en times tid. Til at skære kødet, skal du bruge en rigtig skarp kniv, for at kunne skære kødet i helt, tynde og fine skiver.

Trin2

Anret skiverne på en tallerken. Stænk med olivenolie og citronsaft efter smag. Fordel rucola og parmesanflager over kødet. Server straks.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close