Klar suppe med tortellini

2014-07-15
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 5m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 20m

Tortellini al brodo

En klassisk og traditionel opskrift – klar suppe med fyld af kogte tortellini’er. En enkel og mættende ret som kan nydes som et frokostmåltid eller som forret, eller som et måltid på en sommerdag.

En lokal og typisk ret fra Emilia-Romagna.

Ingredienser

  • 250 gr tortellini
  • 1,5 l oksekødsbouillon
  • Revet parmesan

Vejledning

Trin1

Bring oksekødsbouillon'en i kog, og tilsæt tortellini, hvis de er tørrede skal de koge ca. 15 minutter og de friske skal koge i 3-4 minutter.

Trin2

Server suppen i en stor skål med revet parmesanost til.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close