Snoede butterdejs-stænger med skinke

Torciglione della stracchino e prosciutto

Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack.

Snode butterdejs-stænger

Ret Snack
Søgeord butterdej, ost, skinke
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 24 stk

Ingredienser

  • 1 portion butterdej
  • 130 gr Stracchino - alm. friskost naturel kan bruges
  • 4 skiver Parmaskinke

Sådan gør du

  1. Pak butterdejen ud, det er lige meget om den er rund eller firkantet. Fordel Stracchino eller friskost i et tyndt lag på hele dejfladen.
  2. På halvdelen af dejen lægges skinkeskiverne, revet i mindre stykker. Fold den anden halvdel af dejen ind over skinkeskiverne og tryk den let sammen.
  3. Med en skarp kniv skæres smalle strimler på den korte side af dejen.
  4. Sno de enkelte dejstrimler, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, osten løber lidt ud under bagningen men det kan ikke undgåes. Lad dem køle af og server friske.
Del: