Snoede butterdejs-stænger med skinke

Torciglione della stracchino e prosciutto

Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack.

Snode butterdejs-stænger

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Snack
Antal 24 stk

Ingredienser
  

  • 1 portion butterdej
  • 130 gr Stracchino - alm. friskost naturel kan bruges
  • 4 skiver Parmaskinke

Sådan gør du
 

  • Pak butterdejen ud, det er lige meget om den er rund eller firkantet. Fordel Stracchino eller friskost i et tyndt lag på hele dejfladen.
  • På halvdelen af dejen lægges skinkeskiverne, revet i mindre stykker. Fold den anden halvdel af dejen ind over skinkeskiverne og tryk den let sammen.
  • Med en skarp kniv skæres smalle strimler på den korte side af dejen.
  • Sno de enkelte dejstrimler, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, osten løber lidt ud under bagningen men det kan ikke undgåes. Lad dem køle af og server friske.

Andre artikler

Back to top button