Klassisk carpaccio

Carpaccio con rucola e parmigiano

Den klassiske og helt enkle italienske carpaccio, tilberedt på råt oksekød som skæres i helt tynde og fine skiver. Hurtigt, nemt og smager supergodt.

Klassisk Carpaccio

Ret Antipasti
Søgeord carpaccio, kød
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 10 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 650 gr oksehøjreb
  • 1 stor håndfuld frisk rucola-salat
  • Stor portion Parmesan i flager
  • Olivenolie extra vergine
  • Citronsaft
  • Salt & peber

Sådan gør du

  1. Puds kødet fint og skær fedtet væk. Læg herefter kødet i en frostpose og kom det i køleskabet i en times tid. Til at skære kødet, skal du bruge en rigtig skarp kniv, for at kunne skære kødet i helt, tynde og fine skiver.
  2. Anret skiverne på en tallerken. Stænk med olivenolie og citronsaft efter smag. Fordel rucola og parmesanflager over kødet. Server straks.
Del: