Minestrone-suppe

Zuppa Minestrone

En fyldig og nærende vinterret, som nok skal mætte de fleste. Her har du mulighed for at bruge årstidens grøntsager afhængig af smag og behag. Hvis i ikke kan lide de tørrede bønner, kan de bare udelades og erstattes af lidt mere af de små suppe-pasta.

Minestrone

Forb. tid 30 min
Tilb. tid 2 t 10 min
Samlet tid 2 t 40 min
Antal 6 personer

Ingredienser
  

  • 3-4 kartofler
  • 3-4 løg
  • 2 stilke bladselleri
  • 3-4 gulerødder
  • 2-3 zucchini
  • 2-3 tomater
  • Håndfuld ærter
  • Håndfuld udblødte bønner
  • Bredbladet persille
  • Salt & peber
  • Bouillonterning
  • Kogende vand
  • Små suppepasta

Sådan gør du
 

  • Rens alle grøntsagerne, skær ender og tørre kanter fra. Skær herefter grøntsagerne i mindre stykker, af samme størrelse.
  • I en gryde med olie svitses løg, gulerødder, selleri og kartoflerne, tilsæt herefter tomater, bønner, 2 liter kogende vand og bouillonterning.
  • Dæmp varmen, og lad grøntsagerne koge ved svag varme, læg et låg over gryden men lad der være plads til at kondensen kan komme ud.
  • Lad suppen koge i 1 times tid, tilsæt zucchini, ærter og de små pasta, lad suppen koge ved svag varme i 20 minutter.
  • Lige inden servering, drysses suppen med hakket persille, server groft brød til suppen.
Keyword grøntsager, minestrone, suppe
Del: