Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Minestrone
Forb. tid
30
minutter
minutter
Tilb. tid
2
timer
timer
10
minutter
minutter
Samlet tid
2
timer
timer
40
minutter
minutter
Servings
6
personer
Ingredienser
3-4
kartofler
3-4
løg
2
stilke bladselleri
3-4
gulerødder
2-3
zucchini
2-3
tomater
Håndfuld ærter
Håndfuld udblødte bønner
Bredbladet persille
Salt & peber
Bouillonterning
Kogende vand
Små suppepasta
Sådan gør du
Rens alle grøntsagerne, skær ender og tørre kanter fra. Skær herefter grøntsagerne i mindre stykker, af samme størrelse.
I en gryde med olie svitses løg, gulerødder, selleri og kartoflerne, tilsæt herefter tomater, bønner, 2 liter kogende vand og bouillonterning.
Dæmp varmen, og lad grøntsagerne koge ved svag varme, læg et låg over gryden men lad der være plads til at kondensen kan komme ud.
Lad suppen koge i 1 times tid, tilsæt zucchini, ærter og de små pasta, lad suppen koge ved svag varme i 20 minutter.
Lige inden servering, drysses suppen med hakket persille, server groft brød til suppen.