Tiramisu med fersken
Tiramisù alle pesche
Nemmere bliver det ikke at lave en sommerlig dessert med friske, solmodne ferskner. Den er perfekt til at lave portionsanretninger som kan sættes på køl, så de lige er klar til servering.
Du kan også vælge at bruge henkogte ferskner, hvis du ikke kan få fat på friske ferskner.
Tiramisu med fersken
Ingredienser
- 400 gr ferskner
- 4 æg
- 400 gr Mascarpone
- 200 gr sukker
- 300 gr kagebund
Sådan gør du
- Del æggeblommer fra æggehviderne. Pisk æggeblommer med sukkeret til en hvid og cremet konsistens.
- Vend mascarpone i æggemassen, og sørg for at der ikke er klumper. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i cremen.
- Halver de modne ferskner og fjern stenen. Skær herefter ferskner i mindre stykker.
Skær kagebunden i mindre stykker - på samme størrelse som fersken-stykkerne. - I portions-skåle lægges stykker af kagebund, efterfulgt af fersken-stykkerne. Fordel et lag creme henover, gentag med kagestykker og fersken, efterfulgt af creme.Stil skålene på køl til de skal serveres.