Crumble med æble
Crumble alle mele
Den klassiske æblekage med smuldredej findes såmend også i Italien. Norditalien byder på et stort udvalg af forskellige æblesorter, så det er perfekt at bruge nogle af disse til en lækker æblekage.
Crumble med æble
Ingredienser
- 3 faste æbler
- 6 spsk sukker
- 90 gr hvedemel
- 110 gr stegemargarine
- Stødt kanel
Sådan gør du
- Skræl æblerne og fjern kernehuset, skær æblerne i ikke for tykke både.
- Læg æblebådene i et smurt fad, bland halvdelen af sukkeret og kanel sammen og drys det henover æblerne.
- Bland resten af sukkeret med hvedemelet, og tilsæt stegemargarinen i mindre stykker, rør sammen indtil det ligner revet ost.
- Fordel blandingen over æblerne og bag kagen i ovnen ved 180 grader i 25 minutter.
- Server med kold mascarponecreme eller vanilleis.