Boganmeldelse: Piemonte – drømmen, huset & livet

Man skal gøre det man vil, det er ihvertfald det som Erik Bjørn og hans familie har formået at gøre, de har nemlig udlevet deres drøm om at blive husejere i Italien.

De køber et faldefærdigt hus i byen Roccaverano i den norditalienske region Piemonte, og nu følger så en travl periode med en omfattende ombygning fra top til bund, før drømmehuset endelig står klart.

Alle disse oplevelser med køb af hus og de mange udfordringer som dukkede op undervejs i forløbet med ombygning og realisering af drømmen om et hus i Italien, har familien nu skrevet en bog om. En bog som oser af kærligheden til Italien, og ikke mindst til regionen Piemonte.

Bogen indeholder beskrivelser af lokalområdet og dets historie, beskrivelse af familiens mange oplevelser rundt om i regionen med blandt andet besøg på vingårde, restaurantbesøg, opskrifter på nogle af de kendte lokale retter samt familiens oplevelser blandt de meget gæstfrie italienere. Derudover indeholder bogen rigtig mange gode tips for dem som overvejer at købe ejendom i Italien.

En rigtig god bog for dig som elsker Piemonte, eller dig som gerne vil lære regionen nærmere at kende. Her får du nemlig en introduktion til regionen og dens indbyggere, samt også mange gode tips til steder som kan være spændende at opleve og se nærmere på, og derudover giver bogen et godt indblik i hvad regioen Piemonte har at byde på, blandt andet historisk, kulturelt og ikke mindst gastronomisk.

Bogen er skrevet af Erik Bjørn, som er uddannet reklamefotograf og har fotograffirmaet Erik Bjørn & Kompagni A/S, samt Jesper Remo, som bor i Italien og har firmaet House-In-Piemonte.

Du kan købe bogen på Saxo.com – Piemonte – drømmen, huset & livet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button