Anmeldelse: Norditalien for livsnydere

Anders Grøndahl har begået endnu en bog i rækken af indbydende bøger om Italien og landets madkultur. Bogen er nok mest en billedbog for voksne, ikke at der ikke er tekst i den, for det er der. Men det er den type bog hvor man som læser hurtigt falder pladask for billederne og bare bliver helt opslugt og først bagefter opdager at der også står en del interessant og inspirerende tekst.

Denne gang hedder bogen – Norditalien for livsnydere, og er for Italiens-elskere som kender lidt til landet og har en interesse i det nordlige Italien. Men så får man også noget for pengene, Anders Grøndahl tager læserne i hånden og guider rundt til perlerne i landets nordlige regioner Piemonte, Ligurien og Toscana.

Her kommer vi med ud til de helt små hjørner af regionerne, opdager ukendte sider af områderne eller bliver overraskede når der genopdages gamle kendinge.

 

Bogen er baseret på Anders Grøndahls egen oplevelser og besøg hos italienske bekendte, så det er nærmest som en udvidet familietur rundt i Norditaliens gemmer og livskultur. Læseren er med når der besøges italienske venner og bekendte, samtidig krydret med information om de steder som besøges og omtales i bogen.

Lav en god kop kaffe og sæt dig i en god stol med bogen, du vil helt sikkert blive godt underholdt.

Udover at være rigtig godt læsestof, så er bogen også en rejseguide med tip til de gode spisesteder og ikke mindst overnatnings-steder.

 

 

Du kan købe bogen hos Nyt Nordisk Forlag på Norditalien for livsnydere samt på Bog & Ide på Norditalien for livsnydere

Andre bøger som Anders Grøndahl har skrevet om Italien:

Fra Barolo til Middelhavet
Spis med Anders Grøndahl i Rom
Grøndahl’s mad og vin fra Italien
Den hemmelige italienske madklub “Guldgaflerne”
Det søde Italien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button