Tiramisu med fersken

2018-07-17
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 15m
  • Samlet tid: 15m
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Jordbær-bruschetta

Tiramisù alle pesche

Nemmere bliver det ikke at lave en sommerlig dessert med friske, solmodne ferskner. Den er perfekt til at lave portionsanretninger som kan sættes på køl, så de lige er klar til servering.

Du kan også vælge at bruge henkogte ferskner, hvis du ikke kan få fat på friske ferskner.

Ingredienser

  • 400 gr ferskner
  • 4 æg
  • 400 gr Mascarpone
  • 200 gr sukker
  • 300 gr kagebund

Vejledning

Trin1

Del æggeblommer fra æggehviderne. Pisk æggeblommer med sukkeret til en hvid og cremet konsistens.

Trin2

Vend mascarpone i æggemassen, og sørg for at der ikke er klumper. Pisk æggehviderne stive, og vend dem forsigtigt i cremen.

Trin3

Halver de modne ferskner og fjern stenen. Skær herefter ferskner i mindre stykker. Skær kagebunden i mindre stykker - på samme størrelse som fersken-stykkerne.

Trin4

I portions-skåle lægges stykker af kagebund, efterfulgt af fersken-stykkerne. Fordel et lag creme henover, gentag med kagestykker og fersken, efterfulgt af creme. Stil skålene på køl til de skal serveres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close