Tærte med kirsebær

2017-08-05
  • Mængde: 8 personer
  • Forberedelsestid: 15m
  • Tilberedningstid: 35m
  • Samlet tid: 50m

Torta di ciliegie

En nem og lækker kage med solmodne kirsebær. Brug gerne nogle kirsebær som er mørke i skallen og har godt med sødme.

Ingredienser

  • 300 gr friske kirsebær
  • 150 gr mel Tipo "00"
  • 100 gr Ricotta
  • 1 æg
  • 80 gr smør
  • 40 gr rørsukker
  • 1 dl letmælk
  • 1 tsk bagepulver

Vejledning

Trin1

Smelt smørret i en gryde og lad det køle af.

Trin2

Skyl kirsebær, halver dem og fjern stenen - du kan også bruge en decideret kirsebærsten-udstikker hvis du har sådan en. Læg kirsebærrene på køkkenrulle, og dup dem tørre.

Trin3

I en skål piskes æg med sukker til det har en hvid og cremet konsistens, tilsæt herefter det afkølede smør samt mælk.

Trin4

Tilsæt bagepulver og mel, og vend det rundt. Herefter tilsættes ricotta'en i dejen og der røres forsigtigt rundt. Til sidst kommes kirsebærrene forsigtigt i dejen.

Trin5

Smør et ovnfast fad med en klat smør, og fordel dejen i fadet. Kagen bages i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter. Kagen kan både serveres lun og afkølet.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Figenmarmelade med rørsukker

Annonce

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close