Panna Cotta med lime

2016-07-01
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 30m
  • Tilberedningstid: 30m
  • Samlet tid: 30m

Panna Cotta al lime

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. Den perfekte dessert som afslutning på et godt måltid.

Ingredienser

  • 8 dl piskefløde
  • 2 lime
  • 250 gr sukker
  • 4 blade husblas

Vejledning

Trin1

Læg husblas i blød i en skål med koldt vand i ca. 5 minutter til bladene er bløde. Pres saften af de 2 lime. I en gryde hældes fløde, limesaft sammen med sukker, lad det koge op og småkoge ved svag varme i ca. 15 minutter samtidig med at der holdes øje og røres i gryden så det ikke koger over.

Trin2

Tag husblas op, og lad vandet dryppe af. Tilsættes til gryden med den varme fløde og lad det smelte mens der hele tiden røres rundt så at husblas'en ikke danner klumper. Efter 3-4 minutter, tages gryden af varmen og fordeles i 6 portionsglas eller små forme. Lad køle af.

Trin3

Sæt glassene i køleskabet og lad køle natten over. Lige inden servering, skæres en lime i tynde skiver, som anrettes på panna cotta'en i portionsglassene.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk