Nutellotti

2016-03-23
  • Mængde: 20 småkager
  • Forberedelsestid: 40m
  • Tilberedningstid: 10m
  • Samlet tid: 50m
Andre opskrifter:
  • Jordbær-bruschetta

  • Små tærter med blå figner

  • Tærte med zucchini-blomster

  • Vandmelon smoothie

  • Tærte med brombær og Mascarponecreme

Nutellotti

En opskrift til alle Nutella-fans på denne sprøde lille småkage med lækkert fyld af Nutella. De er meget hurtige og nemme at tilberede, så de er klar til familiens slikmunde. Du skal blot bruge 3 ingredienser, hvoraf den primære er Nutella, derudover æg og mel – nemmere bliver det ikke.

Ingredienser

  • 180 gr Nutella
  • 150 gr hvedemel
  • 1 æg
  • Fyld:
  • Flormelis
  • 150 gr Nutella

Vejledning

Trin1

Bland mel, med Nutella og æg i en skål. Saml dejen med fingrene til det bliver en blød og ensartet masse. Form dejen til en kugle og lad den ligge i skålen.

Trin2

Dæk skålen med plastfilm og stil den i køleskabet, lad den hvile i ca. 30 minutter. Herefter tages skålen ud af kåleskabet, og nu laves 20 små kugler som placeres på en bageplade med bagepapir. Hver kugle trykkes lidt flad, og der laves en fordybning midt i hver kugle.

Trin3

Sæt kagerne i ovnen ved 170°C og bag dem i 8-10 minutter. Lad kagerne køle og drys dem let med flormelis. Kom Nutella'en til fyldet i en sprøjtepose og placer en lille klump Nutella i hver kage. Kagerne opbevares i en dåse og stilles køligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close