Minestronesuppe

2013-06-29
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 30m
  • Tilberedningstid: 1:30 t
  • Samlet tid: 2:00 t

Zuppa Minestrone

En fyldig og nærende vinterret, som nok skal mætte de fleste. Brug årstidens grøntsager afhængig af smag og behag.

Ingredienser

  • 3-4 Kartofler
  • 3-4 Løg
  • 2 stilke Bladselleri
  • 3-4 Gulerødder
  • 2-3 Zucchini
  • 2-3 Tomater
  • Håndfuld Ærter
  • Håndfuld udblødte Bønner
  • Bredbladet Persille
  • Salt & Peber
  • Bouillonterning
  • Kogende vand
  • Små pasta

Vejledning

Trin1

Rens alle grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.

Trin2

I en gryde med olie svitses løg, gulerødder, selleri og kartoflerne, tilsæt herefter tomater, bønner, 2 liter kogende vand og boullionterning.

Trin3

Dæmp varmen, og lad grøntsagerne koge ved svag varme, læg et låg over gryden men lad der være plads til at kondensen kan komme ud.

Trin4

Lad suppen koge i 1 times tid, tilsæt zucchini, ærter og helt små pasta, lad suppen koge ved svag varme i 20 minutter.

Trin5

Lige inden servering, drysses suppen med hakket persille, server groft brød til suppen.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close