Klassisk Panna Cotta

2016-07-02
  • Mængde: 8 portioner
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 10m
  • Samlet tid: 20m
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Panna Cotta

Dette er opskriften på den klassiske og oprindelige Panna Cotta, blot med ingredienserne fløde, mælk og sukker. Server den med sæsonens friske frugt eller bær, eller med en lækker karamelsauce.

Ingredienser

  • 500 ml piskefløde
  • 150 ml mælk
  • 125 gr sukker
  • 4 blade husblas
  • 1 tsk vanille-essens
  • 1/2 stang vanille
  • Friske bær - hindbær, brombær el. lign.

Vejledning

Trin1

Læg husblas i en skål med koldt vand i ca. 15 minuter, til husblasen er blød.

Trin2

I en lille gryde opvarmes mælk og fløde til det koger, tilsæt sukker, vanille-essens og korn fra vanillestang. Skru ned for varmen til lav varme.

Trin3

Tag gryden af varmen og lad det køle, tilsæt i tynd stråle - den udblødte husblas samtidig med at der piskes. Sørg for at det er blandet godt.

Trin4

Fordel flødecremen i portions-skåle eller små foliebægre som stilles på køl i minimum 6 timer.

Trin5

Lige inden servering, vendes panna cotta'en ud af foliebægrene, og der dekoreres med friske bær. Hvis der serveres i portions-skåle, dekoreres disse med friske bær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close