Kage med hindbær

2016-07-27
  • Mængde: 1 kage (8 personer)
  • Forberedelsestid: 30
  • Tilberedningstid: 1:10 t
  • Samlet tid: 1:40 t

Torta soffice di lamponi

En sommerlig version af den klassiske sandkage, her med friske hindbær. Hindbærrene giver en frisk smag som passer godt til den søde kage. Hindbærrene kan udskiftes med for eksempel brombær eller rabarber.

Ingredienser

  • 250 gr friske hindbær
  • 175 gr hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 gr sukker
  • 120 gr smør
  • 1 tsk revet citronskal
  • 2 æg
  • 200 gr yogurt naturel
  • 100 gr flormelis
  • 3 spsk citronsaft

Vejledning

Trin1

Rens hindbær, og skyl dem evt. let, dup dem tørre med køkkenrulle. I en skål blandes hvedemel med bagepulver. Smuldr smørret i melet, til det ligner revet ost.

Trin2

Tilsæt sukker, revet citronskal og en knivspids salt. Rør godt sammen med en elpisker, tilsæt herefter æggene - et af gangen samt yogurt og bland det godt sammen.

Trin3

Vend forsigtigt hindbærrene i dejen, de må ikke mases. Smør en sandkageform med smør, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 1 time og 10 minutter - til kagen er gennembagt. Tag kagen ud af formen og lad den køle helt af.

Trin4

I en skål blandes flormelis med citronsaft, til ensartet konsitetns udne klumper. Fordel glasuren over kagen og pynt med friske hindbær.

Gennemsnitlig vurdering

(4 / 5)

4 5 2
Bedøm denne opskrift

2 personer vurderede denne opskrift

Andre opskrifter:
  • Ispinde med jordbær-yogurtis

  • Friterede aubergine

  • Ærtesuppe med mynte

  • Pasta Alfredo med basilikum

  • Kirsebærmarmelade

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close