Jordbær-bruschetta

2018-06-24
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Samlet tid: 10m
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Bruschetta alle Fragole

En lækker og frisk sommer variant af den klassiske bruschetta, som traditionelt laves med solmodne tomater. Men hvorfor ikke bruge sommerens frugter og som her de friskplukkede jordbær.

Foto: Synøve Dreyer/Opplysningskontoret for frukt og grønt – frukt.no
Opskriften er fra Opplysningskontoret for frukt og grønt – frukt.no

Ingredienser

  • 2 baguettes
  • 400 gr friske jordbær
  • 1 spsk Balsamico-eddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk hakket frisk basilikum
  • 1 fed hvidløg
  • Peber

Vejledning

Trin1

Start med at skylle jordbærrene, fjern stilken og skær dem i mindre stykker. I en skål blandes olivenolie med balsamico, og de finthakkede basilikumblade. Til sidst tilsættes jordbærstykkerne og det vendes let rundt.

Trin2

De 2 baguettes skæres på skrå, i ikke for tykke skiver. Pil hvidløgsfed'et og skær det i halve på langs. Drys brødskiverne let med olivenolie og smør overfladen af brødskiverne med den skårne side af hvidløgsfed'et.

Trin3

Nu fordeles jordbærblandingen ovenpå brødskiverne. Skiverne pyntes med friske basilikumblade og frisk grovkværnet sort peber. Serveres med det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close