Espresso Panna Cotta

2016-06-27
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 15m
  • Tilberedningstid: 4:00 t
  • Samlet tid: 4:15 t

Panna Cotta al Caffé

En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. Kaffen giver en god smag til den klassiske italienske dessert.

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 75 ml stærk kaffe
  • 300 ml piskefløde
  • 50 gr rørsukker
  • 1 stang vanille
  • Friske hindbær

Vejledning

Trin1

Læg husblas-bladene i blød i en skål med koldt vand, i ca. 10 minutter. Samtidig varmes kaffe og fløde i en tykbundet gryde, og lad det blive varmt, det skal lige nå at simre men må ikke koge.

Trin2

Tilsæt sukker og rør til det er opløst. Tag husblas'en op af vandet og pres dem let for at få vandet ud. Tilsæt herefter til den lune fløde-kaffecreme, og rør til husblas'en er helt opløst uden at danne tråde.

Trin3

Lad det lige simre svagt i ca. 1 minuts tid. Fordel herefter cremen i 4 portionsforme. Stil i køleskabet i minimum 4 timer. Lige inden servering kan desserten pyntes med friske hindbær.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv en Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk