Espresso Panna Cotta

2016-06-27
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 15m
  • Tilberedningstid: 4:00 t
  • Samlet tid: 4:15 t
Andre opskrifter:
  • Små tærter med blå figner

  • Tærte med zucchini-blomster

  • Vandmelon smoothie

  • Tærte med brombær og Mascarponecreme

  • Brødpie med Parmigiano Reggiano

Panna Cotta al Caffé

En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. Kaffen giver en god smag til den klassiske italienske dessert.

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 75 ml stærk kaffe
  • 300 ml piskefløde
  • 50 gr rørsukker
  • 1 stang vanille
  • Friske hindbær

Vejledning

Trin1

Læg husblas-bladene i blød i en skål med koldt vand, i ca. 10 minutter. Samtidig varmes kaffe og fløde i en tykbundet gryde, og lad det blive varmt, det skal lige nå at simre men må ikke koge.

Trin2

Tilsæt sukker og rør til det er opløst. Tag husblas'en op af vandet og pres dem let for at få vandet ud. Tilsæt herefter til den lune fløde-kaffecreme, og rør til husblas'en er helt opløst uden at danne tråde.

Trin3

Lad det lige simre svagt i ca. 1 minuts tid. Fordel herefter cremen i 4 portionsforme. Stil i køleskabet i minimum 4 timer. Lige inden servering kan desserten pyntes med friske hindbær.

Skriv en Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close