Espresso Panna Cotta

Panna Cotta al Caffé

En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. Kaffen giver en god smag til den klassiske italienske dessert.

Espresso Panna Cotta

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Køletid 4 timer
Samlet tid 20 minutter
Ret Dolci
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 blade husblas
  • 75 ml stærk kaffe
  • 300 ml piskefløde
  • 50 gr rørsukker
  • 1 stang vanille
  • Friske hindbær

Sådan gør du
 

  • Læg husblas-bladene i blød i en skål med koldt vand, i ca. 10 minutter. Samtidig varmes kaffe og fløde i en tykbundet gryde, og lad det blive varmt, det skal lige nå at simre men må ikke koge.
  • Tilsæt sukker og rør til det er opløst. Tag husblas'en op af vandet og pres dem let for at få vandet ud. Tilsæt herefter til den lune fløde-kaffecreme, og rør til husblas'en er helt opløst uden at danne tråde.
  • Lad det lige simre svagt i ca. 1 minuts tid. Fordel herefter cremen i 4 portionsforme. Stil i køleskabet i minimum 4 timer. Lige inden servering kan desserten pyntes med friske hindbær.

Andre artikler

Back to top button