Espresso Panna Cotta
Panna Cotta al Caffé
En forfriskende dessert som kvikker godt op efter et solidt måltid. Kaffen giver en god smag til den klassiske italienske dessert.
Espresso Panna Cotta
Ingredienser
- 4 blade husblas
- 75 ml stærk kaffe
- 300 ml piskefløde
- 50 gr rørsukker
- 1 stang vanille
- Friske hindbær
Sådan gør du
- Læg husblas-bladene i blød i en skål med koldt vand, i ca. 10 minutter. Samtidig varmes kaffe og fløde i en tykbundet gryde, og lad det blive varmt, det skal lige nå at simre men må ikke koge.
- Tilsæt sukker og rør til det er opløst. Tag husblas'en op af vandet og pres dem let for at få vandet ud. Tilsæt herefter til den lune fløde-kaffecreme, og rør til husblas'en er helt opløst uden at danne tråde.
- Lad det lige simre svagt i ca. 1 minuts tid. Fordel herefter cremen i 4 portionsforme. Stil i køleskabet i minimum 4 timer. Lige inden servering kan desserten pyntes med friske hindbær.