Carpaccio med laks

2015-02-14
  • Mængde: 6 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 3:00 t
  • Samlet tid: 3:10 t

Carpaccio di salmone

En lækker variant af den klassiske carpaccio med kød, laks er meget velegnet til denne ret fordi kødet er fast og nemt at skære tyndt.

Ingredienser

  • 900 gr frisk laks uden ben
  • 1 lille rødløg
  • 150 ml olivenolie extravergine
  • Saften af 1 citron
  • 1 forårsløg
  • Håndfuld rucola-salat
  • Salt

Vejledning

Trin1

Læg laksen i fryseren i 1 times tid, så at den bliver kold men ikke frossen. Skær forsigtigt laksen i helt fine, tynde skiver med en skarp kniv, gerne en laksekniv.

Trin2

Læg skiverne i en marinade bestående af olivenolie, citronsaft og salt. Lad det stå i ca. 2 timer.

Trin3

Skær rødløg og forårsløg fint. Læg lakseskiverne på et fad, og fordel rucola-salat henover, sammen med lidt olivenolie, salt samt fintsnittet rødløg og forårsløg.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close