Brødpie med Parmigiano Reggiano

2018-02-18
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 30m
  • Tilberedningstid: 20m
  • Samlet tid: 50m
Andre opskrifter:
  • Tærte med brombær og Mascarponecreme

  • Pizza med rødløg og Pancetta

  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

Torta di pane con Parmigiano Reggiano

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som måske er blevet lidt for tørre. Server med fine, sprøde chips af Parmigiano og en lækker grøn salat.

Ingredienser

  • 6-7 skiver groft eller lyst brød
  • 6 æg
  • 3 dl piskefløde
  • 200 g revet Parmigiano Reggiano
  • 400 g frisk asparges, skrællet, dampet og halveret på langs
  • 150 g røget skinke, skåret i strimler
  • 100 g smør
  • Salt og peber
  • Salat efter eget valg (bolsjebeder fungerer godt i salaten)

Vejledning

Trin1

Start med at skrælle og halvere aspargeserne på langs og skær skinken i strimler. Pisk æg, piskefløde, halvdelen af parmesanen, lidt salt og peber sammen i en skål. Kom smør i en stegepande, som kan tåle at komme i ovnen, og steg brødskiverne gyldne på begge sider. Hæld blandingen over brødskiverne i stegepanden og drys med lidt mere parmesan.

Trin2

Læg så de halverede aspargeser og røget skinke på toppen og slut af med parmesan. Bages i varmluftsovn ved 170 °C i 15-20 minutter, til den er fast i midten.

Trin3

Tag stegepanden ud af ovnen og lad pien hvile i 10 minutter. Løft så hele pien ud på et fad med en paletkniv. Del brødpien i fire og servér den sammen med en god salat og parmesanchips!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close