Brødpie med Parmigiano Reggiano

2018-02-18
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 30m
  • Tilberedningstid: 20m
  • Samlet tid: 50m

Torta di pane con Parmigiano Reggiano

En mættende tærte, hvor du rigtig kan få lov til at bruge dine brødrester som måske er blevet lidt for tørre. Server med fine, sprøde chips af Parmigiano og en lækker grøn salat.

Ingredienser

  • 6-7 skiver groft eller lyst brød
  • 6 æg
  • 3 dl piskefløde
  • 200 g revet Parmigiano Reggiano
  • 400 g frisk asparges, skrællet, dampet og halveret på langs
  • 150 g røget skinke, skåret i strimler
  • 100 g smør
  • Salt og peber
  • Salat efter eget valg (bolsjebeder fungerer godt i salaten)

Vejledning

Trin1

Start med at skrælle og halvere aspargeserne på langs og skær skinken i strimler. Pisk æg, piskefløde, halvdelen af parmesanen, lidt salt og peber sammen i en skål. Kom smør i en stegepande, som kan tåle at komme i ovnen, og steg brødskiverne gyldne på begge sider. Hæld blandingen over brødskiverne i stegepanden og drys med lidt mere parmesan.

Trin2

Læg så de halverede aspargeser og røget skinke på toppen og slut af med parmesan. Bages i varmluftsovn ved 170 °C i 15-20 minutter, til den er fast i midten.

Trin3

Tag stegepanden ud af ovnen og lad pien hvile i 10 minutter. Løft så hele pien ud på et fad med en paletkniv. Del brødpien i fire og servér den sammen med en god salat og parmesanchips!

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk