Panna Cotta med lime

Panna Cotta al lime

En meget frisk variant af den klassiske Panna Cotta, her med forfriskende smag af lime. Den perfekte dessert som afslutning på et godt måltid.

Panna cotta med lime

Ret Dolci
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 1 time
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 8 dl piskefløde
  • 2 lime
  • 250 gr sukker
  • 4 blade husblas

Sådan gør du

  1. Læg husblas i blød i en skål med koldt vand i ca. 5 minutter til bladene er bløde. Pres saften af de 2 lime. I en gryde hældes fløde, limesaft sammen med sukker, lad det koge op og småkoge ved svag varme i ca. 15 minutter samtidig med at der holdes øje og røres i gryden så det ikke koger over.
  2. Tag husblas op, og lad vandet dryppe af. Tilsættes til gryden med den varme fløde og lad det smelte mens der hele tiden røres rundt så at husblas'en ikke danner klumper. Efter 3-4 minutter, tages gryden af varmen og fordeles i 6 portionsglas eller små forme. Lad køle af.
  3. Sæt glassene i køleskabet og lad køle natten over. Lige inden servering, skæres en lime i tynde skiver, som anrettes på panna cotta'en i portionsglassene.
Del: