Recipes from Ingredient: Jordbær

Ispinde med jordbær-yogurtis

Opskrift type: Køkken:

En lækker og forfriskende is som smager af sol og sommer, her er der brugt friske jordbær sammen med en nem is af yogurt.

Se mere

Pavlova

Opskrift type: Køkken:

Opkaldt efter den russiske ballerina Anna Matveyevna Pavlova (1881-1931). Desserten kommer oprindeligt fra Australien og er en udpræget sommerdessert hvor der benyttes friske sommerbær.

Se mere

Torta Mimosa

Opskrift type: Køkken:

Denne kage tilberedes i anledning af Kvindernes Internationale kampdag d. 8. marts. Kagen har fået sit navn efter dekorationen og farven som symboliserer Mimosa-blomsten som markerer og er symbolet for Kvindernes kampdag.

Se mere

Clafoutis med sommerbær

Opskrift type: Køkken:

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes med friske sommerbær.

Se mere

Jordbær gelato

Opskrift type: Køkken:

Gelato di fragole Denne jordbær-gelato er perfekt til en varm sommerdag, og brug de modne, friske danske jordbær som er fulde af smag.

Se mere

Jordbær-ricotta creme

Opskrift type: Køkken:

En frisk dessert til en varm sommerdag, jordbærrene kan erstattes af andre sommerbær efter ønske og smag. Cremen kan fordeles i små isbægre hvor der sættes en ispind i bunden og fryses, så er der en nem og hurtig jordbæris.

Se mere

Panna Cotta med jordbær og hyldeblomst

Opskrift type: Køkken:

En lækker og frisk sommerdessert, når det vrimler med flotte, røde jordbær i haver og butikker. Panna cotta'en kan med fordel laves i god tid og skal kun lige pyntes med jordbær inden servering.

Se mere

Kold jordbærsuppe

Opskrift type: Køkken:

Italienerne bruger gerne jordbær til en forfriskende dessert hvor bærrene får lov til at ligge i en lage af rødvin eller balsamico - hvilket bare smager dejligt, men bærrene kan også bruges til en læskende kølig suppe med hjemmebagte marengs til.

Se mere

Tiramisu med jordbær

Opskrift type: Køkken:

Med de danske haver fyldt med solmodne og røde jordbær, er der ikke noget bedre end at bruge dem i denne forfriskende variant af den klassiske tiramisu. Istedet for kaffe og likør bruges friske, sødmefyldte jordbær - perfekt til dessert eller som en frisk eftermiddags-snack til glæde for store og ...

Se mere
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close