Recipes From Cuisine: Italien

Pizzoccheri fra Valtellina

Recipe Type: Cuisine: ,

Pizzoccheri Traditionale Pizzoccheri er en bastant hovedret, som man primært spiser om vinteren i Valtellina, der ligger på grænsen mellem Italien og Schweiz. Det er en bonderet, som skulle mætte og give varme. Pizzoccheri er pasta – minder lidt om tagliatelle – men istedet lavet af boghvedemel. Under et besøg ...

Read more

Ærtecreme med urter

Recipe Type: , Cuisine:

Crema di piselli alle erbe Det er svært at stå for de nyplukkede friske ærter, og det bedste er selvfølgelig bare at spise dem som de er – men hvorfor ikke prøve dem i denne kolde cremede suppe med et stykke brød til. Perfekt som forret på en lun sommeraften.

Read more

Spaghetti med Prosciutto og tomater

Recipe Type: Cuisine:

Spaghetti con prosciutto e pomodori En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid at tilberede, det tager lige så lang tid at tilberede saucen som det tager at koge pastaen.

Read more

Pikante Madeleine-kager med birkes og parmaskinke

Recipe Type: Cuisine:

Madeleinette piccante con Prosciutto di Parma Små lækre Madeleine-kager som er perfekte til en lille snack eller som antipasta med forskelligt lækkert italiensk pålæg. Madeleine-kagerne er oprindeligt franske men har lige så stille bredt til de øvrige lande, og er kendt for deres sprødhed og ikke mindst deres udseende som ...

Read more

Klassisk kastanjekage fra Toscana

Recipe Type: Cuisine: ,

Den klassiske kastanjekage som stammer fra Toscana, er en traditionel kage fra området og tilberedes med kastanjemel og fyldes med rosiner, pinjekerner samt drysses med rosmarin.

Read more

Tærte med grønne asparges og ricotta

Recipe Type: , Cuisine:

De sommerfriske og sprøde grønne asparges er perfekte til denne tærte, som både kan serveres varm og kold. Brug den som forret eller til en frokost.

Read more

Cremet suppe med asparges

Recipe Type: , Cuisine:

Det er bare med at bruge de friske grønne asparges som sæsonen byder på. Her er de sprøde asparges brugt til en cremet suppe som kan bruges enten til forret eller som hovedret med et godt brød til.

Read more

Clafoutis med sommerbær

Recipe Type: Cuisine:

En klassisk fransk dessert, som oftest tilberedes med kirsebær men kan lige så godt tilberedes med friske sommerbær.

Read more

Helleflynder og rejer med cremet sauce med citrontimian og Parmigiano Reggiano

Recipe Type: Cuisine: ,

Denne særlige fiskeret egner sig perfekt som gæstemad og udgør en fantastisk hovedret – den er endda meget let at lave.

Read more

Aspargesflan med bacon-flødesauce og parmaskinke-cannoli

Recipe Type: Cuisine:

En indbydende sommerret, let og luftig med de friske grønne sommer-asparges. Parmaskinken passer rigtig godt sammen med sprøde, grønne asparges og den cremede fløde-sauce.

Read more
Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close