Tagliatelle med valnødder
Pasta alle noci
En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret som absolut ikke er svær at lave, snarere tværtimod – det tager ingen tid og er enkelt.
Pasta med valnødder
Ingredienser
- 400 gr bucatini eller spaghetti
- 200 gr finthakkede valnøddekerner
- 1 spsk smør
- 2 fed hvidløg
- 200 gr Mascarpone
- 100 ml hønsebouillon
- 80 gr revet Parmesan
- Salt og peber
Sådan gør du
- På en tør pande ristes de hakkede valnøddekerner, tag af panden og sæt til side. Kog pasta al dente ifølge anvisninger på pakken.
- Pil og snit hvidløg fint. Steg gyldne på en pande med smør. Tilsæt nødder, herefter mascarpone og bouillon, bland sammen og lad det det blive varmt sammen med den kogte pasta. Tilsæt parmesan samt salt og peber
- Anret på fire tallerkener og server med det sammen med revet parmesan og friskkværnet peber.