Pizza med pikant salami
Pizza con salame piccante
En klassisk pizza i Italien, du kan selv bestemme hvor stærk smagen skal være ved at vælge en mildere salami.
Pizza med pikant salami
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
- 200 gr tomatpure
- 200 gr pikant salami
- 250 gr provolone
- 4 champignoner
- 1 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hæld tomatpure i en skål, snit hvidløget fint og kom det op i skålen, tilsæt salt, peber og en spsk olivenolie. Rør sammen og lad det stå et par minutter. I mellemtiden skæres provolonen i tern og salami i tynde skiver.
- Rul dejen ud til en cirkel og fordel tomatpureen på dejen, efterfulgt af provolone og salami-skiver. Drys med champignonskiver og hæld lidt olivenolie over pizzaen.
- Bages i ovnen ved 220 grader i 15-20 minutter til dejen er sprød og osten smeltet.