Frokost

Foccacia caprese

Foccacia caprese

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid. Serveres lun mens mozzarella’en er blød og danner lange tråde.

Foccacia caprese

Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 20 min
Ret Snack
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 foccacia el. ciabattaboller - ca. 15 cm i diameter
  • 500 gr modne tomater
  • 400 mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Halver foccacia el. ciabattabollerne. Lun foccacia-delene eller den delte ciabattabolle i ovnen. Skyl tomaterne og skær dem i skiver, mozzarella skæres ligeledes i skiver. Læg skiftevis tomat- og mozzarella-skiver rundt på underdelen af foccacia, så bunden er dækket.
  • Fordel en smule olivenolie over tomat- og mozzarella-skiverne, drys med salt og peber, pynt med basilikumblade, og læg overdelen af foccacia på. Rist foccaia'en på en brødrister eller en tør pande, til brødet er gyldent og sprødt på ydersiden.
Keyword foccacia

 

Relaterede indlæg

Back to top button