Focaccia caprese

Focaccia caprese

En typisk italiensk sandwich som er supernem at lave, med friske tomater og mozzarella er dette et lækkert frokostmåltid. Serveres lun mens mozzarella’en er blød og danner lange tråde.

Focaccia caprese

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 20 minutter
Ret Snack
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 4 focaccia el. ciabattaboller – ca. 15 cm i diameter
  • 500 gr modne tomater
  • 400 mozzarella
  • Frisk basilikum
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Halver focaccia eller ciabattabollerne. Lun focaccia-delene eller den delte ciabattabolle i ovnen.
  • Skyl tomaterne og skær dem i skiver, mozzarella skæres ligeledes i skiver. Læg skiftevis tomat- og mozzarella-skiver rundt på underdelen af focaccia, så bunden er dækket.
  • Fordel en smule olivenolie over tomat- og mozzarella-skiverne, drys med salt og peber, pynt med basilikumblade, og læg overdelen af focaccia ovenpå.
  • Rist focaccia'en på en brødrister eller en tør pande, til brødet er gyldent og sprødt på ydersiden.

Andre artikler

Back to top button