Tiramisu med hindbær
Tiramisu alla lamponi
En frisk og dejlig sommer-udgave af den klassiske tiramisu, i princippet kan alle slags frugt og bær bruges. Hindbærrene som er valgt her, giver en markant smag som passer rigtig godt til det lidt fede islæt i desserten.
Tiramisu med hindbær
Ingredienser
- 150 gr Mascarpone
- 2,2 dl piskefløde
- 3 dl dessertvin evt. en Moscato eller Marsala
- 300 gr hindbær
- 120 gr savoiardi
- 1 spsk sukker
- Friske mynteblade
Sådan gør du
- Rens hindbær, tag en lille håndfuld fra til pynt - resten af bærrene lægges i en lille skål og lidt af vinen hældes over samt der drysses med sukkeret, bland rundt med let hånd og lad det stå til senere.
- Pisk fløden til skum og vend mascarponen i med en dejskraber.
- Dyp hurtigt savoiardi'erne i en skål med dessertvinen og læg et lag savoiardi i 4 portionsglas.
- Læg et lag med hindbær og et lag med creme, herefter savoiardi dyppet i vinen, et lag med hindbær og afslut med et lag af creme.
- Stil glassene i køleskabet i minimum 1 time, og pynt dem med hindbær og friske mynteblade lige inden servering.