Tiramisu med hindbær

Tiramisu alla lamponi

En frisk og dejlig sommer-udgave af den klassiske tiramisu, i princippet kan alle slags frugt og bær bruges. Hindbærrene som er valgt her, giver en markant smag som passer rigtig godt til det lidt fede islæt i desserten.

Tiramisu med hindbær

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 20 minutter
Ret Dolci
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 150 gr Mascarpone
  • 2,2 dl piskefløde
  • 3 dl dessertvin evt. en Moscato eller Marsala
  • 300 gr hindbær
  • 120 gr savoiardi
  • 1 spsk sukker
  • Friske mynteblade

Sådan gør du
 

  • Rens hindbær, tag en lille håndfuld fra til pynt - resten af bærrene lægges i en lille skål og lidt af vinen hældes over samt der drysses med sukkeret, bland rundt med let hånd og lad det stå til senere.
  • Pisk fløden til skum og vend mascarponen i med en dejskraber.
  • Dyp hurtigt savoiardi'erne i en skål med dessertvinen og læg et lag savoiardi i 4 portionsglas.
  • Læg et lag med hindbær og et lag med creme, herefter savoiardi dyppet i vinen, et lag med hindbær og afslut med et lag af creme.
  • Stil glassene i køleskabet i minimum 1 time, og pynt dem med hindbær og friske mynteblade lige inden servering.

Andre artikler

Back to top button