Bruschetta med fersken
Bruschette dolce di pesche
En nem og let dessert i sommerdagene, når de modne ferskner findes i butikkerne. Er også meget velegnet som et frisk mellemmåltid i løbet af dagen, og børnene elsker den.
Bruschetta med fersken
Ingredienser
- 6 skiver letristet lyst brød
- 3 modne ferskner
- 250 gr Caprino ost, kan erstattes med Philadelphia eller mild cremet ost
- 2 spsk rørsukker
- Smør
- Frisk rosmarin eller timian
Sådan gør du
- Halver fersken og fjern stenen. Skær herefter de halve ferskner i skiver på 1 - 1,5 cm's tykkelse - det afhænger helt af om du gerne vil have gode tykke frugtskiver.
- Fordel fersken skiverne på en varm grillpande eller almindelig pande uden fedtstof, på hver skive lægges en lille klat smør og der drysses med rørsukker. Lad smørret og sukker smelte på fersken skiverne, så at de bliver let ristede. Sørg for at panden ikke får alt for meget varme, så smør og sukker ikke bliver brændt.
- Fordel osten på brødskiverne, du kan komme lige så meget på som du har lyst til eller kan lide. Fordel de ristede ferskenskiver over brødet, og slut af med at drysse finthakket rosmarin eller timian henover.