Tagliatelle med valnødder

2016-07-06
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 25m
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Tagliatelle alle noci

En lækker pastaret med en cremet sauce og pikant smag fra valnødderne. En nem hverdagsret som absolut ikke er svær at lave, snarere tværtimod – det tager ingen tid og er enkelt.

Ingredienser

  • 400 gr tagliatelle eller spaghetti
  • 200 gr finthakkede valnøddekerner
  • 1 spsk smør
  • 2 fed hvidløg
  • 200 gr Mascarpone
  • 100 ml hønsebouillon
  • 80 gr revet Parmesan
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

På en tør pande ristes de hakkede valnøddekerner, tag af panden og sæt til side. Kog pasta al dente ifølge anvisninger på pakken.

Trin2

Pil og snit hvidløg fint. Steg gyldne på en pande med smør. Tilsæt nødder, herefter mascarponen og bouillon, bland sammen og lad det det blive varmt sammen med den kogte pasta. Tilsæt parmesan samt salt og peber

Trin3

Anret på fire tallerkener og server med det sammen med revet parmesan og friskkværnet peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close