Tærte med zucchini-blomster

2018-06-09
  • Mængde: 8 personer
  • Forberedelsestid: 20m
  • Tilberedningstid: 30m
  • Samlet tid: 50m
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Quiche di zucchine con fiori

Zucchini-blomster har en flot gul farve og udover at de ser flotte ud så er de også spiselige og en delikatesse blandt italienere i sommerperioden. Her er de brugt sammen med zucchini i en tærte, som er perfekt til aftensmad.

Ingredienser

  • 200 gr butterdej til tærte
  • 300 gr zucchini med blomster
  • 3 dl mælk
  • 2 æg
  • Håndfuld revet grana-ost
  • Håndfuld bredbladet persille
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Fordel tærtedejen i en smurt tærteform. Rens zucchini, fjern enderne og skær zucchini i mindre tern. Skær zucchiniblomsterne i smalle strimler og kom både blomster og zucchinitern i en pande med olivenolie og hakket persille.

Trin2

Steg zucchinitern og - blomster gyldne i olien. I en skål piskes æg med mælk, herefter tilsættes salt og peber,

Trin3

Fordel zucchini-blandingen ovenpå tærtedejen og drys med revet Grana. Hæld æggeblandingen over. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 - 35 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close