Spaghetti med Prosciutto og tomater

2015-10-15
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 25m

Spaghetti con prosciutto e pomodori

En helt enkelt pastaret som det ikke tager lang tid at tilberede, det tager lige så lang tid at tilberede saucen som det tager at koge pastaen.

Ingredienser

  • 400 gr spaghetti
  • 1/2 løg
  • 4 modne tomater
  • 100 gr Prosciutto crudo
  • 70 gr smør
  • 1/2 glas hvidvin
  • 3 spsk revet Parmesan
  • Salt og friskkværnet sort peber

Vejledning

Trin1

Skyl tomaterne og fjern kerner mv, snit tomaterne i tern. Skær Prosciutto i mindre stykker. Snit løget fint.

Trin2

I en pande steges løg gyldent sammen med Prosciutto, tilsæt hvidvin. Når vinen er fordampet tilsættes tomater og lad det stå og småkoge i ca. 10 minutter.

Trin3

I mellemtiden koges spaghetti jvf. anvisninger på pakken. Når pastaen er kogt al dente, hældes vandet fra.

Trin4

Spaghettien lægges på 4 tallerkener og tomatsaucen fordeles henover. Serveres med revet parmesan og friskkværnet peber.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk