Snoede butterdejs-stænger med skinke

2017-08-13
  • Antal portioner: 24 stk
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 25m

Torciglione della stracchino e prosciutto

Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack.

Ingredienser

  • 1 portion butterdej
  • 130 gr Stracchino (alm. friskost naturel kan bruges)
  • 4 skiver Parmaskinker

Vejledning

Trin1

Pak butterdejen ud, det er lige meget om den er rund eller firkantet. Fordel Stracchino eller friskost i et tyndt lag på hele dejfladen.

Trin2

På halvdelen af dejen lægges skinkeskiverne, revet i mindre stykker. Fold den anden halvdel af dejen ind over skinkeskiverne og tryk den let sammen.

Trin3

Med en skarp kniv skæres smalle strimler på den korte side af dejen.

Trin4

Sno de enkelte dejstrimler, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, osten løber lidt ud under bagningen men det kan ikke undgåes. Lad dem køle af og server friske.

Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-knappen til højre, for at bekræfte at du accepterer brug af cookies. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk