Snoede butterdejs-stænger med skinke

2017-08-13
  • Antal portioner: 24 stk
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 15m
  • Samlet tid: 25m

Torciglione della stracchino e prosciutto

Fine små snoede brødstænger af butterdej med ost og Parmaskinke, perfekte til en aperitivo eller bare som snack.

Ingredienser

  • 1 portion butterdej
  • 130 gr Stracchino (alm. friskost naturel kan bruges)
  • 4 skiver Parmaskinker

Vejledning

Trin1

Pak butterdejen ud, det er lige meget om den er rund eller firkantet. Fordel Stracchino eller friskost i et tyndt lag på hele dejfladen.

Trin2

På halvdelen af dejen lægges skinkeskiverne, revet i mindre stykker. Fold den anden halvdel af dejen ind over skinkeskiverne og tryk den let sammen.

Trin3

Med en skarp kniv skæres smalle strimler på den korte side af dejen.

Trin4

Sno de enkelte dejstrimler, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, osten løber lidt ud under bagningen men det kan ikke undgåes. Lad dem køle af og server friske.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

  • Figenmarmelade med rørsukker

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close