Pizza med rødløg og Pancetta

2018-01-21
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 60m
  • Tilberedningstid: 50m
  • Samlet tid: 1:50 t
Andre opskrifter:
  • Brødpie med Parmigiano Reggiano

  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

Annonce

Pizza con cipolle e Pancetta

Alle elsker pizza, og rødløg er en rigtig god ingrediens på en pizza, den sødlige smag fra løget når pizzaen er bagt er perfekt. Her er løget kombineret med den klassiske italienske Pancetta, og på en bund af en ostecreme bestående af Mascarpone og Mozzarella.

Ingredienser

  • Halv pakke gær
  • 3 dl vand
  • 400 gr italiensk hvedemel - Tipo 00
  • 100 gr hvedemel
  • 1 spsk olivenolie
  • 250 gr Mascarpone
  • 250 gr frisk Mozzarella
  • 150 gr Pancetta
  • 4 store rødløg
  • Salt og peber

Vejledning

Trin1

Til pizzadejen smuldres gæren i det lune vand, tilsæt mel lidt efter lidt og bland godt sammen. Tilsæt olivenolie samt knivspids salt, og ælt sammen til en elastisk dej som ikke klistrer. Læg dejen i en skål og stil den et lunt sted i 1 time.

Trin2

Pil og skær det i strimler, skær Pancetta'en i små tern - hvis den ikke allerede er det. I en skål røres Mascarpone med finthakket Mozzarella, til en ensartet creme. Det kan være en fordel at smuldre Mozzarella'en med fingrene da den er nem at rive i stykker. Tilsæt salt og peber, og bland sammen.

Trin3

Tænd for ovnen på 220 grader. Dejen deles i 4 ens portioner, som rulles ud på et melstrøet bord. Det yderste af kanten på dejen foldes ind over pizzaen - vær opmærksom på at gøre dette da ostecremen ellers flyder ud under bagning.

Trin4

På hver af de 4 pizzaer fordeles ostecreme i et tyndt land, det hjælper at cremen er lidt lun så er den nemmere at sprede ud. Ovenpå ostecreme fordeles først løgstrimlerne, og herefter Pancetta-ternene.

Trin5

Bag pizzaerne i ovnen i ca. 10 minutter, til osten har fået en let gylden farve og pizzaen er tilpas sprød.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close