Panna Cotta med chokolade

2013-07-28
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 20m
  • Tilberedningstid: 4:00 t
  • Samlet tid: 4:20 t
Andre opskrifter:
  • Små tærter med blå figner

  • Tærte med zucchini-blomster

  • Vandmelon smoothie

  • Tærte med brombær og Mascarponecreme

  • Brødpie med Parmigiano Reggiano

Panna Cotta al cioccolato

En variant af den klassiske Panna Cotta, og denne version med chokolade vil helt sikkert gøre lykke hos både store og små. Den er alletiders som en lækker afslutning på et godt måltid, og du kan eventuelt servere den med revet chokolade på toppen, frisk frugt eller med en salsa af hindbær.

Ingredienser

  • 5 dl Piskefløde
  • 120 gr Mørk chokolade
  • 100 gr Flormelis
  • 4 blade Husblas

Vejledning

Trin1

Begynd med at lægge husblas til opblødning i en skål med koldt vand, lad det stå i ca. 10 minutter.

Trin2

Hæld fløden i en tykbundet gryde, tilsæt sukker og lad det blive lunt ved svag varme - tag det af varmen lige inden det når at koge. Lad stå og køle lidt ned.

Trin3

Tag husblas op af vandet, lad vandet dryppe af og kom det i den varme fløde under konstant omrøring. Tilsæt chokoladen, som er brækket i stykker. Lad det stå og smelte hvorefter det blandes godt sammen, til det har en ensartet konsistens.

Trin4

Fordeles i små portionsglas, stilles på køl i mindst 4 timer til massen har sat sig og blevet fast.

Trin5

Lige inden servering fordeles revet mørk chokolade henover portionsglassene, og serveres ved stue-temperatur. Panna Cotta'en kan også vendes ud af portionsformene, og anrettes på små tallerkener med frisk frugt til.

Skriv en Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close