Kyllingebryst med pesto og Parmigiano Reggiano

2015-10-30
  • Mængde: 4 personer
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 30m
  • Samlet tid: 40m

Pollo con pesto e Parmigiano Reggiano

Prøv denne lækre opskrift på kylling og pesto. Det er en ret som er velegnet til hverdagens madlavning, den tager ikke særlig lang tid at tilberede, og så er den let og billig at lave.

Ingredienser

  • 75 g Parmigiano Reggiano
  • 4 kyllingebryster uden skind og ben
  • 4 tsk. grøn pesto
  • 12 friske basilikumblade
  • 3 spsk. olivenolie
  • 500 g babykarotter, halveret
  • 2 peberfrugter, uden kerner og skåret i stykker
  • 1 stort rødløg, skåret i tynde både
  • Salt og friskkværnet sort peber

Vejledning

Trin1

Riv Parmigiano Reggiano, og stil til side til senere. Imellemtiden varmes ovnen op til 190°C (170°C ved varmluft og niveau 5 for gasovne). Skær en lomme i hvert kyllingebryst med en skarp kniv. Kom en tsk. pesto i hver lomme, og drys med revet Parmigiano Reggiano.

Trin2

Læg derefter basilikumbladene øverst, og luk lommen med kødnåle. Kom to spsk. olivenolie i en stegepande. Når olien er varm, tilsættes alle grøntsager. Rør grøntsagerne rundt, indtil de har fået overflade. Smag til med salt og peber.

Trin3

Læg kyllingebrysterne oven på grøntsagerne. Hæld den resterende olie over, og stil panden i ovnen. Lad retten stege i 25-30 minutter, indtil kyllingen er tilberedt, og grøntsagerne er møre. Servér straks.

Trin4

Tip til tilberedningen: Brug rød pesto-sauce eller puré af soltørrede tomater i stedet for grøn pesto.

Andre opskrifter:
  • Fiskepinde med Parmigiano Reggiano

  • Risotto med rødkål

  • Snoede butterdejs-stænger med skinke

  • Sommertærte med abrikos

  • Tærte med kirsebær

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyheder fra vores samarbejdspartnere

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close