Ispinde med jordbær-yogurtis

2017-07-23
  • Mængde: 4 ispinde
  • Forberedelsestid: 10m
  • Tilberedningstid: 3:30 t
  • Samlet tid: 3:40 t
Andre opskrifter:
  • Tærte med æbler og Ricotta

  • Caponata

  • Frittata med tomater

  • Tærte med aubergine og Ricotta

  • Tiramisu med fersken

Fragole e gelato allo yogurt

En lækker og forfriskende is som smager af sol og sommer, her er der brugt friske jordbær sammen med en nem is af yogurt.

Jordbær kan nemt udskiftes med andre af sommerens frugter, som for eksempel brombær eller hindbær.

Ingredienser

  • 250 gr græsk yogurt
  • 20 gr flormelis
  • 50 gr friske jordbær

Vejledning

Trin1

Bland den græske yogurt med flormelis til ønsket smag og til ensartet konsistens.

Trin2

Skyl jordbær og skær i mindre stykker eller halver bærrene hvis de ikke er så store.

Trin3

Fordel yogurt i isformene men ikke helt op til kanten. Kom jordbærstykkerne i formene.

Trin4

Læg isene i fryseren i 30 minutter. Herefter sættes pind i bunden af hver is og isene sættes i fryseren i 3 timer.

Trin5

Lige inden isene skal spises, skylles formene med lunkent vand og herefter fjernes formen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Annonce

Hvis du ønsker at fortsætte med at læse indholdet på Italiensk Vin & Mad, skal du klikke på Accepter-kanppen til højre, for at bekræft at du accepterer brug af cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close